Shipping DKK 49,- | 3-5 workdays | Free shipping for Danish orders - buy for more than kr 500 | International see below

Nyd en Fanø Mini Ferie for 2 med havudsigt, eget køkken og bad i smukke rammer i dette ny-indrettede mini-feriehus 50 meter fra vandet.

Beliggenheden er desuden meget tæt på færgen, så I behøver faktisk ikke have bil med til øen. Tag cyklen med i stedet eller lej en cykel på øen.

Terrasse med mulighed for sol hele dagen.

.........................................................................................

Barn optil 2 år kan medtages foruden 2 andre personer.

.........................................................................................

SLIP FOR AT MEDBRINGE SELV / Du har mulighed for at tilvælge de grader af ekstra luksus som du har brug for til din Fanø Mini Ferie.

Dette kan tillejes:
- 1 sæt sengetøj incl. 1 håndklæde og lagen / 80 kr
- 1 bademåtte / 20 kr
- 1 håndklæde / 20 kr
- 1 dobbeltlagen / 30 kr
- 1 viskestykke + 1 karklud / 15 kr
- 1 strandhåndklæde / 25 kr
- 1 weekendseng til baby (excl. sengetøj) / 75 kr
- 1 højstol til baby / 60 kr
- 1 baby badekar / 60 kr

Der er mulighed for at lave aftale om tilkøb af morgenmad, specielle fanø-gaver, romantisk oppyntning, ankomst-goodiebag m.m. 

Kontakt Fanø Mini Ferie for at aftale nærmere. 

BOLIGENS INDRETNING / Fanø Mini Ferie er en seperat feriebolig. Boligen består af 1 rum på ca. 30 kvm. med soveværelse, køkken og spisestue/stue. Herudover er der seperat badeværelse med brusekabine. Fra alle vinduer i boligen er der havudsigt.

BELIGGENHED / I køkkenet er der køleskab/fryser, miniovn, kogeplader, opvaskemaskine, elkedel, stempelkande og alt andet der hører sig til i et almindeligt køkken.

Fanø Mini Ferie ligger i Nordby 50 meter fra færgen og vandkanten med kig til sæler. Lige midt i hyggelige Nordby med butikker, dagligvareindkøb, cafeer og restauranter, biograf, cykeludlejning m.m. 100 meter fra stranden mod nord og badebro. 3,5 km fra stranden mod vest.

BEMÆRK / Book minimum 1 uge på Fanø Mini Ferie og modtag en gratis plakat fra Ditte Maigaard Studio. Se alle plakater her

Prisen er inklusive slutrengøring og forbrug af vand, varme og strøm.

Priser og booking

 

 

 

Back to Top