Shipping DKK 49,- | 3-5 workdays | Free shipping for Danish orders - buy for more than kr 500 | International see below

SELECTED BY KARINA PETERSEN

Selected by Karina Petersen Design Ditte Maigaard Studio Store

Grafisk designer Karina Petersen - uddannet fra den anerkendte Designskolen Kolding - har udviklet flere serier fantastiske Giclee prints (de er selvfølgelig i shoppen). Vi har bedt hende om at udvælge 6 favorit-produkter fra webshoppen samt det af hendes egne prints som hun synes bedst om. Se dem alle herunder:

Knitted Kimono Pixel Grey Rose / Slow Works / kr 1750

Jeg synes de har et helt fantastisk navn, Slow Works og deres koncept omkring at lave tøj der holder og overlever trends er meget tiltalende. Denne kimono kunne godt bo i mit skab i mange år.

Se den på webshoppen her

Wing Dress Black / Hunkøn / kr 999

Ligesom mange andre grafiske designere har jeg en forkærlighed for sort tøj. Denne kjole kunne blive en ny favorit.

Se den på webshoppen her

Crystal Glase Vase Red / Wauw Design / kr 1195

Jeg er helt vild med de smukke farver i denne glasur.

Se den på webshoppen her

Seaweed Tea Towel / EvaLou / kr 100

Lækre viskestykker fra Evalou. Jeg er helt vild med det monocrome print, og at det er vævet så baggrundsfarven er lys på den ene side og mørk på den anden. Den findes i et væld af farver, men denne petroliums-farvede er min favorit.

Se den på webshoppen her

The Plant Alphabet Poster / Signe Kjær / kr 350

Meget flot poetisk streg fra Signe Kjær.

Se den på webshoppen her

Deep Sea Giclee Print A3 / Joanna Jensen / kr 249

Shadow Play no 6 Giclee Print A3 / Karina Petersen / kr 299

Jeg synes, at Joanna Jensens kloder er superflotte. Det er lidt sjovt, men jeg har faktisk set flere sætte hendes og mine plakater sammen på en billedvæg. Jeg synes også de klær hinanden godt, vi arbejder lidt med de samme farver og teksturer.

Se Deep Sea Giclee Print på webshoppen her

Se alle Giclee prints fra Karina Petersen her

 

Back to Top