Shipping DKK 49,- | 3-5 workdays | Free shipping for Danish orders - buy for more than kr 500 | International see below

INDRET DIN BOLIG MED KERAMIK

Du har måske længe haft lyst til at indrette med keramik i hjemmet, men ikke lige vidst hvordan. Se med herunder hvor vi viser eksempler på hvordan.

Keramik giver varme og personlighed til boligen. Bland gerne keramik fra nye danske designere med ældre keramik fra f.eks. 70'erne som du nemt kan finde i genbrugsbutikker.

Når du indretter med keramik skal du tænke over: farver, former og overflader.

Ditte Maigaard Studio Indret med keramik

Ditte Maigaard Studio Indret med keramik

Keramik i farver.

Brug gerne keramik med farve til at understrege en stemning i rummet som understøtter andre farver. Nedton med hvide, grå og brune toner, hvis du ikke ønsker udtrykket alt for farverigt.

 

 

Ditte Maigaard Studio Indret med keramik

Keramik som potteplanter.

Find keramiske krukker eller lave vaser, skåle og anvend dem som potteplanter til dine grønne vækster. Vælg gerne nogle som fremhæver plantens udtryk og gerne nogle med lækre glaseringer.

 

 Ditte Maigaard Studio Indret med keramik

Keramik er ikke kun til pynt.

Når du vælger keramik, så husk på at du jo ligeså godt kan indrette køkkenet med smukke og samtidig brugbare keramikskåle til dej, salater og frugt. Find smukke keramikkander til saft, vin og dressinger. Fade og skeer til servering og fine kopper til kaffen som du bare elsker hver dag, du finder dem frem.

 

Ditte Maigaard Studio Indret med keramik

Keramik i soveværelset.

Glem nu ikke soveværelset når du indretter. Især i soveværelset ønsker vi at udtrykket er varmt og hyggeligt og her kan keramik virkelig gøre en forskel. Vælg gerne praktiske keramik som vaser eller smukke potteplanter i soveværelset, det giver en fantastisk energi til rummet med botanik. Bland gerne forskellige runde former, men hold farverne nogenlunde ens for at det samlede udtryk forbliver roligt.

 

Ditte Maigaard Studio Indret med keramik  Ditte Maigaard Studio Indret med keramik

Foto 1-8:

2. Carley Rudd

5. Styling af @kraakvikdorazio / Foto af Magnus Mårding for My Residence Magazine

6. Pella Hedeby, Livet Hemma redaktionen, Fotograf: Ragnar Ómarsson

 

SE EKSEMPLER PÅ KERAMIK TIL BOLIGEN HER

 

 

 

 

 

 

Back to Top