Shipping DKK 49,- | 3-5 workdays | Free shipping for Danish orders - buy for more than kr 500 | International see below

Formland #1

I år er der hele 3 designmesser. Defining Scaninavia i Øksnehallen, Kbh  (messen lå i starten af august), Design Trade i Bellacenteret og så er der jo Formlandmessen - som nu hedder Formland UPgraded - i Herning. Jeg når ikke dem alle, så har valgt at tage til Formland UPgraded, da jeg lige nu er mest på udkig efter lækkert spiseligt til butikken og det er så vidt jeg ved kun på Formland at dette findes. Her kommer en lille opdatering fra Formlandmessen.


Thé
Nute. Thé i skandinaviske klæder. Utroligt hvad en trææske kan gøre for thé!
Det ser indbydende og nytænkende ud, selv om det meste thé er klassiske thé-sorter, så har Nute dog lavet sine egne blandinger som: Hindbær & Timian, Jordbær & Kamille, Rooibos & Pebermynte.
Nute beskriver sine produkter således: NUTE stræber efter at kombinere smagspaletten fra det skandinaviske landskab med økologiske teer fra Fjernøsten. Resultatet er moderne, let og inspirerende. Det ser i hvertfald lovende ud. Thé i lækre emballager er vi slet ikke færdige med og nye smagsvarianter prøver vi gerne af!

Karameller.
Karamelleriet byder ligesom Nute Thé på fin emballage og nye smagsvarianter. Prøv f.eks.en choko-kokos karamel! Der er mange andre slags produkter at vælge mellem fra katagorierne: Flødekarameller, Klippestykker, Peanut Crunch, Drageringer, Fudge. 
Lækkert!
Back to Top