Shipping DKK 49,- | 3-5 workdays | Free shipping for Danish orders - buy for more than kr 500 | International see below

Hverdag med Design Concept Store og alt det andet på Fanø

Ditte Maigaard Studio Sønderho Concept Store Fanø Design Kunsthåndværk Art 
Konceptbutikken Sønderho Nordisk Design (foto herover) kører på højtryk i denne tid. Sommeren er jo den helt store sæson selvom den fulde sæson går fra Påske til Efterårsferie - så jeg har super travlt, hvilket jo kun er godt. Butikken har dog åbent hele året for dem der skulle snige sig til Fanø udenfor sæsonen. Her er i følge mig selv ligeså skønt i november som i juli. I november er her roligt, man skal ikke stå i kø i Brugsen og her er mulighed for at finde en masse skønt drivtømmer, som for mig jo er ligeså godt, hvis ikke bedre, som at finde rav. Rav er også en mulighed i november.

Jeg har fået flere henvendelser i løbet af året omkring afholdelse af mere ambitiøse workshops henover en weekend som f.eks. collage-workshop, hvor vi arbejder intensivt med dette medie og hvor alle når at få et færdigt værk med hjem. Dette overvejer jeg seriøst og tænker at november kunne være en oplagt måned for dette. Så følg med løbende eller skriv jer på Sønderho Nordisk Designs Nyhedsbrev(gælder også for Ditte Maigaard Studio), hvis du på et tidspunkt ønsker at modtage information om disse workshops.

Selv om man står i butikken hele dagen - hele ugen, kan man jo godt drømme om, at få lavet en hel masse herhjemme…

Male køkkenlåger grå, skabe en mere rå stemning på badeværelset, blande det rå udtryk med blomstermønstre, skabe en større rumfornemmelse i stuen med spejle…
Rigtig god sensommer!
Back to Top