Shipping DKK 49,- | 3-5 workdays | Free shipping for Danish orders - buy for more than kr 500 | International see below

New Post

Så er der trukket lod blandt de indkomne kommentarer og hvor har det været en stor fornøjelse at læse dem alle!

Vinderen er:


  1. Jeg vil vildt gerne vinde Cousin Cod til min store datter - den vil passe perfekt ind i hendes lille nye lejlighed. Ved hun vil sætte pris på den - hun er farkitektstuderende på SU - og lige netop udpeget dette kunstværk for mig. Den bedste gevinst er den man kan glæde andre med.
  2. Stort tillykke! Der er 1 stk Cousin Cod på vej til dig (eller til din datter), hvis du gider at sende mig din postadresse inden for 1 uge pr. mail (min mailadresse står i feltet til højre)
  3. Det er muligt at købe prints'ene lige her. De koster kr 250,00 stykket uindrammet

Back to Top